COVID-19 veroorzaakt door grafeenoxide: op verschillende manieren in het lichaam geïntroduceerd

Dit is een controversieel rapport gebaseerd op de bevindingen van Spaanse onderzoekers. Het moet nog volledig worden vastgesteld.

Wat nodig is, is om nauwkeurige details te hebben over de samenstelling van het mRNA-vaccin, van een of meer monsters van het medicijn, inclusief de identificatie van de zogenaamde digitale microchip.

Onafhankelijke laboratoriumstudies op basis van verschillende monsters van alle vier de belangrijkste mRNA-“vaccins”, namelijk AstraZeneka, BioNtech-Pfizer, Moderna Inc, Johnson en Johnson. Verklaringen met betrekking tot toekomstige effecten van het “vaccin” moeten worden bevestigd en bevestigd. Zie het wetenschappelijke rapport van het Spaanse onderzoeksteam

***

Vandaag heeft La Quinta Columna een dringende aankondiging gedaan dat ze hopen zoveel mogelijk mensen te bereiken, vooral degenen die betrokken zijn bij gezondheids- en juridische diensten, zoals biostatisticus Ricardo Delgado, Dr. José Luis Sevillano en het team van onderzoekers en professoren met wie ze hun onderzoek hebben uitgevoerd, hebben de aanwezigheid van grafeenoxide-nanodeeltjes in vaccinatieflesjes bevestigd.

In programma nº63 toonde het team enkele foto’s van de uitgevoerde analyses , met name resultaten verkregen door optische en transmissie-elektronenmicroscopie-observatie, waarbij de resultaten van andere technieken die voor toekomstige programma’s worden gebruikt, werden gereserveerd. Ze kondigden ook aan dat het rapport op basis van alle uitgevoerde technieken waarmee de aanwezigheid van grafeenoxide kan worden bepaald, binnenkort officieel zal worden gemaakt door de onderzoekers die de analyses hebben uitgevoerd.

Orwell City heeft, zoals altijd, het bericht van La Quinta Columna vertaald en de video die ze een paar uur geleden op hun officiële Telegram -kanaal deelden, ondertiteld.

Hierna zal La Quinta Columna u informatie verstrekken die van vitaal belang is voor uw gezondheid, fysieke integriteit en die van uw omgeving.

De maskers die worden gebruikt en momenteel op de markt worden gebracht, bevatten grafeenoxide. Niet alleen de swabs die destijds zijn ingetrokken, zoals de media aangeven, de swabs die in zowel PCR- als antigeentests worden gebruikt, bevatten ook grafeenoxide-nanodeeltjes.

De COVID-vaccins in al hun varianten, AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson, enz., bevatten ook een aanzienlijke dosis grafeenoxide-nanodeeltjes . Dit is het resultaat van hun analyse door middel van elektronenmicroscopie en spectroscopie, naast andere technieken die worden gebruikt door verschillende openbare universiteiten in ons land.

Het anti-griepvaccin bevatte nanodeeltjes van grafeenoxide en de nieuwe anti-griepvaccins en de nieuwe en zogenaamd intranasale anti-COVID-vaccins die ze voorbereiden bevatten ook enorme doses grafeenoxide-nanodeeltjes . Grafeenoxide is een toxine dat trombi in het organisme genereert, grafeenoxide is een toxine dat bloedstolling genereert. Grafeenoxide veroorzaakt verandering van het immuunsysteem. Door de oxidatieve balans te decompenseren ten opzichte van de gulatiereserves. Als de dosis grafeenoxide wordt verhoogd via welke toedieningsweg dan ook, veroorzaakt dit de ineenstorting van het immuunsysteem en de daaropvolgende cytokinestorm.Grafeenoxide: de werkelijke inhoud in Pfizer-flesjes blootgesteld!

Grafeenoxide dat zich in de longen ophoopt, veroorzaakt bilaterale longontstekingen door uniforme verspreiding in het longalveolaire kanaal. Grafeenoxide veroorzaakt een metaalachtige smaak. Misschien begint dit je nu te begrijpen. Geïnhaleerd grafeenoxide veroorzaakt ontsteking van de slijmvliezen en daarmee verlies van smaak en gedeeltelijk of geheel verlies van geur.

Grafeenoxide verwerft krachtige magnetische eigenschappen in het organisme . Dit is de verklaring voor het magnetische fenomeen dat miljarden mensen over de hele wereld al hebben ervaren na verschillende toedieningsroutes van grafeenoxide. Onder hen het vaccin.

Kortom, grafeenoxide is het vermeende SARS-CoV-2, het vermeende nieuwe coronvirus dat werd uitgelokt vóór de ziekte die COVID-19 wordt genoemd. Daarom hebben we nooit echte isolatie en zuivering van een nieuw coronavirus gehad, zoals erkend door de meeste gezondheidsinstellingen op het hoogste niveau en in verschillende landen toen ze erover werden ondervraagd. De ziekte van COVID-19 is het resultaat van de introductie van grafeenoxide via verschillende toedieningswegen .

Grafeenoxide is extreem krachtig en sterk in aerosolen, net als het vermeende SARS-CoV-2. Zoals elk materiaal heeft grafeenoxide wat we een ‘ elektronische absorptieband ‘ noemen. Dit betekent een bepaalde frequentie waarboven het materiaal wordt geëxciteerd en zeer snel oxideert, waardoor het evenwicht met de proliferatie in het organisme van de gifstof tegen onze natuurlijke antioxidante glutathionreserves wordt verbroken. Juist deze frequentieband wordt uitgezonden in de nieuwe emissiebandbreedtes van de nieuwe 5G draadloze technologie. Daarom is de inzet van deze antennes tijdens de pandemie nooit gestopt.

In feite behoorden ze tot de weinige diensten die werden onderhouden, afgezien van een speciaal toezicht door de Staatsveiligheidstroepen en het Korps op deze antennes. We vermoeden dat de anti-griepcampagne van 2019 grafeenoxide in deze injectieflacons is geïntroduceerd, omdat het al als adjuvans werd gebruikt.

Met daaropvolgende 5G-technologieproeven in verschillende delen van de wereld, ontwikkelde de ziekte COVID-19 zich in interactie van externe elektromagnetische velden en grafeenoxide dat zich nu in hun lichaam bevindt. Onthoud dat het allemaal begon in Wuhan, en dit was de eerste proefstad ter wereld die eind november 2019 de 5G-technologieproef deed. Het is een toeval in ruimte en tijd.

Zowel de pangolin- als de vleermuissoepversie waren gewoon afleidende elementen. Het doel van de introductie van grafeenoxide is nog onduidelijker dan je zou denken . Daarom is het voor u meer dan voldoende om deze informatie te verwerken en de kennis die u tot nu toe over de ziekte had, te ‘resetten’ van de hoogste overheidsinstellingen, de bevolking vertellend om zichzelf te beschermen en hen zelfs te dwingen met datgene wat hen mogelijk ziek kan maken met de ziekte zelf. Logischerwijs, nu we weten dat de oorzaak of het etiologische agens van de ziekte precies een chemische toxische stof is en geen biologische agens, weten we hoe we deze kunnen verminderen: door het glutathiongehalte te verhogen . Glutathion is een natuurlijke antioxidant die we in reserves in het organisme aanbieden.

Een paar details zullen u helpen om alles wat in de media is gemeld perfect te begrijpen. Glutathion is extreem hoog bij kinderen. Daarom heeft de ziekte nauwelijks invloed op de kinderpopulatie. Glutathion daalt zeer sterk na 65 jaar. Daarom komt COVID-19 vooral voor bij de seniele bevolking. Glutathion is op zeer hoge niveaus in de intensieve sportpopulatie. Dit is de reden waarom slechts 0,22% van de atleten de ziekte had.

U zult nu begrijpen waarom talloze onderzoeken in de praktijk hebben aangetoond dat behandeling met N-acetylcysteïne (dat een voorloper is van glutathion in het lichaam), of rechtstreeks toegediende glutathion, de ziekte van COVID-19 bij patiënten zeer snel genas. Duidelijk en eenvoudig omdat de glutathionniveaus werden verhoogd om het hoofd te bieden aan de toegediende giftige stof die grafeenoxide wordt genoemd.

De ontdekking die hier door La Quinta Columna is gedaan, is een volwaardige aanval van bioterrorisme van de staat , of op zijn minst met de medeplichtigheid van regeringen aan de hele wereldbevolking, die nu misdaden tegen de menselijkheid vormt.

Het is daarom absoluut essentieel en essentieel dat u deze informatie beschikbaar stelt aan uw medische gemeenschap. Huisartsen, verpleeg- en gezondheidsdiensten in het algemeen, maar ook lokale en regionale media en pers, maar ook uw hele omgeving. La Quinta Columna schat dat er elke dag tienduizenden mensen zullen sterven . Alleen al in ons land als ze de nieuwe en opkomende technologische 5G-switch-on maken.

Indachtig dat nu niet alleen ouderen in verpleeghuizen in dat griepvaccin met grafeenoxide worden ingeënt, maar, zoals u weet, een groot deel van de bevolking is ingeënt, of gegrafeerd, met geleidelijke doses grafeenoxide .

Het lichaam heeft een natuurlijk vermogen om deze giftige stof te elimineren, daarom stellen we u voor om gedurende alle jaren tot een derde dosis per jaar te gebruiken om het grafeen in uw lichaam te houden.

We hebben alle bewijzen van wat hier is gemanifesteerd . Ondertussen probeert justitie in te grijpen, mensen zullen van een bodemloze klif blijven worden geduwd. Als u naar dit audiovisuele materiaal kijkt, zult u begrijpen dat u al meer dan een jaar totaal en naïef bent bedrogen door de hoogste instellingen. Pas nu zul je alle ongerijmdheden begrijpen die je op je televisienieuws hebt gezien.

Om deze waardevolle informatie aan te vullen, kunt u toegang krijgen tot https://www.laquintacolumna.net of ons Telegram-kanaal: La Quinta Columna TV , waar meer dan 100.000 mensen al op de hoogte zijn van de waarheid en geen deel uitmaken van de massale misleiding waartoe ze waren onderworpen. Maak deze video alsjeblieft overal om je heen viraal en laten we stoppen bij ons allemaal. Het lot dat ons te wachten staat, de vrucht van de Agenda 20/30-routekaart , hangt alleen van ons af.

Bedankt voor uw aandacht.

— La Quinta Columna.

*

Uitgelichte afbeelding is van Mercola De originele bron van dit artikel is Orwell City Copyright © Orwell City , Orwell City , 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *