David Dubyne geeft noodsignaal af over instortende VOEDSEL- en ENERGIE bevoorrading in heel Europa

West-Europa staat voor eeng” door catastrofale schaarste en prijsstijgingen rond voedsel, kunstmest, energie en industrie, waarschuwt David Dubyne, te horen in de Situation Update podcast van vandaag.

Zilvergoeroe David Morgan, ook te zien in de podcast van vandaag, voegt daaraan toe dat Europese banken de mogelijkheid van systeemfalen (en “bail-ins”) boven het hoofd hangt vanwege hun blootstelling aan de energiemarkten en de wens van West-Europese regeringen om geld te blijven drukken.

De dood van Koningin Elizabeth II kon niet op een beter moment komen, omdat de dood van West-Europa waarschijnlijk niet ver achter zal liggen. De koningin is gestorven, maar ook gezond verstand, rationaliteit, financiële redelijkheid en landbouwintegriteit. Geen beschaving kan overleven zonder voedsel, energie en geld, en de leiders van West-Europa zijn vastbesloten om alle drie te vernietigen.

De podcast van vandaag is de belangrijkste die ik dit jaar heb gepubliceerd. Neem de tijd om naar beide interviews en de volledige analyse te luisteren.

https://www.brighteon.com/f4f94941-89e0-4788-88f8-2c84dcd0bff2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *