DR. CAMPRA BEWIJST GRAFEENOXIDE IN COVID-VACCINS

Proffesor dr Campra vertelt in zijn video over de grafeenoxide die gevonden werd in verschillende merken van Covid19 vaccins.

Klik op onderstaande link en kijk de youtube voor een volledige kijk op hoe dit alles in elkaar zit.

https://www.notonthebeeb.co.uk/post/breaking-dr-campra-proves-graphene-in-vaccine

HISTORIE

Dr. Pablo Campra van de Universiteit van Almeria was de eerste die concludeerde dat het Pfizer-vaccin hoogstwaarschijnlijk grafeenoxideschilfers bevatte.
Dit was echter slechts een visuele overeenkomst. Zijn eerste beelden van wat grafeenoxide leek te zijn, gingen wereldwijd viraal.

Zie ons verslag hier waar u zijn originele paper kunt downloaden.

https://www.notonthebeeb.co.uk/post/englis-translation-of-the-graphene-oxide-almeria-paper

Grafeenoxide werd later gesteund door The Scientist’s Club, een Duits collectief en Dr. Young.

De theorie is dat de grafeenoxideschilfers verantwoordelijk zijn voor het door vaccins veroorzaakte magnetisme waarvan we internationaal getuige zijn geweest.

Dr. Andrew Goldsworthy (gepensioneerd) van het Imperial College London heeft het mogelijke mechanisme hier uitgelegd: https://www.notonthebeeb.co.uk/post/dr-andrew-goldsworthy

Not On The Beeb heeft hier veel artikelen en films die verband houden met door vaccins veroorzaakt magnetisme: https://www.notonthebeeb.co.uk/magnetism met inbegrip van een belangrijke petitie waarin wordt opgeroepen tot een dringend onderzoek.

Tot dusver heeft nog niemand (althans niet in het openbaar) de analyse van de vaccins verder uitgediept om tot een definitieve conclusie te komen.

Daarom is de conclusie van Dr. Campra dat grafeenoxide in de coviene vaccins is aangetroffen, een belangrijke stap voorwaarts.

Zijn techniek bestaat erin gebruik te maken van micro-RAMAN infrarood spectroscopie gecombineerd met microscopische analyse

Hieronder volgen enkele hoogtepunten uit het rapport.

(Download het volledige rapport om het goed te kunnen lezen – link bovenaan het artikel)

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *