Er worden aërosolvormige “vaccins” ontwikkeld die op mensen kunnen worden gesproeid!!

Wanneer conventionele boeren een veld willen besproeien met insecticiden om de insecten te doden, besproeien ze het veld met giftige chemicaliën. De chemicaliën worden door de insecten geabsorbeerd en vernietigen hun zenuwstelsel of bloedsomloop. Al snel ervaren miljoenen insecten een “plotselinge dood”.

Wanneer globalisten massa’s mensen willen uitroeien die in steden met een hoge bevolkingsdichtheid wonen, kunnen ze op dezelfde manier een giftapijt over de stad leggen met aërosolvormige “vaccins”, die ontworpen zijn om ingeademd te worden. Deze kunnen vanuit laagvliegende vliegtuigen worden besproeid op precies dezelfde manier als malathion op bevolkingsgroepen werd gesproeid, vermoedelijk om muggen en het over-hypete Zika virus onder controle te houden.

Een recent onderzoeksartikel onthult dat aan Bill Gates verbonden onderzoekers nu aandringen op covid neusvaccins die theoretisch op bevolkingsgroepen kunnen worden gesproeid en geïnhaleerd zonder medeweten of toestemming van de betrokkene.

Wereldwijd zou elke stad veranderd kunnen worden in een gaskamer zonder ontsnappingsmogelijkheid.

https://www.brighteon.com/b5a90793-d447-43f4-8e78-82033d9adcfa

P.S. Mis het recente interview niet in de show van Dr. Jane Ruby, waar ze het hebben over de samenstelling van vaccins, elektrisch geleidende elementen en besmetting van de vaccins.P.S. Mis het recente interview niet in de show van Dr. Jane Ruby, waar ze het hebben over de samenstelling van vaccins, elektrisch geleidende elementen en besmetting van de vaccins. https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *