Grafeen wordt overgebracht van “gevaccineerden” naar “vaccinvrije” mensen.

Bron: The Expose (February 24, 2022)

By Rhoda Wilson

In zijn meest recente reeks dia’s van bloedmonsters van zowel “gevaccineerde” als niet-gevaccineerde mensen heeft Dr. Philippe van Welbergen aangetoond dat het grafeen dat bij mensen wordt ingespoten, zich organiseert en uitgroeit tot grotere vezels en structuren, magnetische eigenschappen of een elektrische lading krijgt en dat de vezels aanwijzingen vertonen van complexere structuren met strepen.

Hij toonde ook aan dat “scherven” grafeen worden overgedragen van “gevaccineerden” op vaccinvrije of niet-gevaccineerde mensen, waardoor hun rode bloedcellen worden vernietigd en bloedklonters worden veroorzaakt bij de niet-gevaccineerden.

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe geïnterviewd op een Zuid-Afrikaans gemeenschapskanaal, Loving Life TV. Hij legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlammingsverschijnselen en het laat op gang komen van hevige menstruaties (vrouwen vanaf hun 60e), hij bloedmonsters nam. Hun bloed vertoonde ongewone buisvormige structuren, enkele deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen zichtbaar. Tot drie maanden daarvoor had hij deze formaties in bloed nog nooit gezien. We weten nu dat deze buisvormige structuren grafeen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *